銀座でふぐ、スッポン鍋なら迷わず「ふぐ福治」へ
Blowfish dishes

豊後水道産の”天然もの”のみを使用した「ふぐ料理」
九州と四国に挟まれた絶好の漁場として知られる豊後水道、および九州近海で水揚げされた
上質の天然虎ふぐにこだわり、更にこの食材の味わいを高める為店内で熟成させ、
旨味を最大限に引き出しお客様に供しております。

コース料理では、「ふぐさし、ふぐちり、ふぐの唐揚げ、雑炊」など、
ふぐ料理を味・量ともに十分ご満足いただけるコース内容にしております。


Globefish cuisine prepared strictly with fresh catch from the Bungo Channel.

The Bungo Channel, sandwiched between the islands of Kyushu and Shikoku, is known as one of the best fishing sites in Japan. It, along with the waters surrounding Kyushu, provides some of the finest tiger globefish. Working with these premier ingredients, our chefs bring out their flavor to the fullest and deliver exquisite dishes to your table.

Our prix fixe meals offer globefish in sashimi, stew, deep-fried, and porridge form, allowing you to sample a myriad of flavors.

Change to English 日本語に切り替える

Course menu

コース料理

※写真はイメージです。
実際の盛りつけが異なる事がございます。
  • お通し

    Appetizer

  • ふぐさし

    Blowfish sashimi

  • ふぐのから揚げ

    Fried Blowfish

  • ふぐちり

    Blowfish hot pot

  • 雑炊

    Rice porridge

  • 香の物

    Pickles

  • 水菓子

    Japanese confectionery

お一人様 33,000円
  • お通し

    Appetizer

  • ふぐさし

    Blowfish sashimi

  • ふぐちり

    Blowfish hot pot

  • 雑炊

    Rice porridge

  • 香の物

    Pickles

  • 水菓子

    Japanese confectionery

お一人様 26,000円

Just the sandwich

単品メニュー

ふぐさし

Blowfish sashimi

12,000円

ふぐちり

Blowfish hotpot

12,000円

ふぐから揚げ

Fride Blowfish

8,000円

焼きふぐ

Grilled Blowfish

8,000円

白子焼き

Grilled Soft roe

時価
ふぐさし 12,000

Blowfish sashimi
ふぐちり 12,000

Blowfish hotpot
ふぐしゃぶしゃぶ 12,000

Blowfish shabu-shabu
ふぐから揚げ 8,000

Fride Blowfish
焼きふぐ 8,000

Grilled Blowfish
湯引き 4,000

Parboiling of Blowfish
皮さし 3,000

Sashimi of parboiled skin
白子焼き 時価
Grilled Soft roe

※料金にサービス料・消費税は含まれておりません。消費税8%、サービス料10%が別途かかりますので予めご了承ください。
また当日のキャンセルにつきましては100%の料金を頂いております。

Please note that 10% service charge and 8% consumption tax will be added to your order.
Same-day cancellations are subject to a 100% cancellation fee.

Dishes of the season

旬の食材を使用した季節のお料理をお楽しみください。
すっぽん鍋ををはじめ、鱧料理、天然鰻重、手打ち蕎麦など旬の料理を供しております。
それぞれの季節に”最高の食材”を食べて頂きたく、期間は限定させて頂いております。

「旬の食材」と「熟練の職人技」が織りなす、季節のお料理をお楽しみください。


Experience seasonal cuisine using the freshest ingredients.

In addition to globefish, our menu includes soft-shell turtle soup, conger eel and eel over rice, handmade saba, and other seasonal plates. As we aim to offer the freshest food suited to each season, each menu item is offered for a limited time.

Under the hands of our skilled chefs, these fresh ingredients reveal a range of seasonal delights.

Change to English 日本語に切り替える

Course menu

コース料理

※写真はイメージです。
実際の盛りつけが異なる事がございます。

    (5月~9月)

  • お通し

    Appetizer

  • お造り

    Sashimi

  • 焼物

    Baked food

  • 煮物

    Boiled food

  • 揚物

    Deep-fried food

  • お食事

    Meal

  • 甘味

    Japanese confectionery

  • 当日の仕入れにより多少異なります。
     詳しくはお問い合わせ下さいませ。

お一人様 15,000〜20,000円

    (5月~9月)

  • お通し

    Appetizer

  • 湯引鱧

    Parboiling of Pike conger

  • 焼鱧

    Grilled Pike conger

  • 鱧酢味噌和え

    Pike conger with Miso-vinegar Dressing

  • 鱧しゃぶしゃぶ

    Pike conger shabu-shabu

  • 雑炊

    Rice porridge

  • 香の物

    Pickles

  • 水菓子

    Japanese confectionery

お一人様 13,000円

    (4月~10月)

  • お通し

    Appetizer

  • すっぽん鍋

    Pelodiscus sinensis hot pot

  • 雑炊

    Rice porridge

  • 香の物

    Pickles

  • 水菓子

    Japanese confectionery





  • 2名様よりご予約を承ります。

お一人様 15,000円

Just the sandwich

単品メニュー

宮崎地鶏鍋

Miyazaki chicken
hot pot

4,000円

天然鰻重

Grilled natural
eel and rice
in lacquered box

時価

手打ちそば

Handmade soba

1,000円
宮崎地鶏鍋(4月〜9月) 4,000

Miyazaki chicken hot pot
天然鰻重(5月〜10月) ~時価~
Grilled natural eel and rice
in lacquered box
手打そば(5月〜9月) 1,000

Handmade soba

※料金にサービス料・消費税は含まれておりません。消費税8%、サービス料10%が別途かかりますので予めご了承ください。
また当日のキャンセルにつきましては100%の料金を頂いております。

Please note that 10% service charge and 8% consumption tax will be added to your order.
Same-day cancellations are subject to a 100% cancellation fee.